Complexitate Redusă
Ingrediente
Blat:
2 oua
2 linguri de zahar
2 linguri cacao
esenta de rom
1/2 cana de faina
1/2 praf de copt
Crema:
500 g lapte
zeama de la 1/2 lamaie
150 g zahar
4 linguri faina
100 ml frisca
capsuniMod de preparare
Blatul:-mixam oaule cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul(devine ca o crema)amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cerculete cu paharul.Crema:-laptele il amestecam cu zaharul,faina si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.adaugam zeama de lamaie si lasam sa se raceasca.
Mixam frisca dupa care o incorporam in crema racita.Asamblare:-asezam un blat pe fundul paharului,crema-capsuni taiate bucati, crema-blat-crema si capsuni.Mod de servire
Servim tortuletele la pahar cu capsuni in portii individuale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu