Complexitate Redusă
Ingrediente
Ingrediente (4 portii)
500 g muschiulet de porc
20 g usturoi
100 g bacon
35 ml ulei de masline aromatizat cu cimbru
400 ml supa de pasare
50 g smantana lichida
150 g malai
20 g blue cheese
25 g branza de capra
20 g parmezan
50 ml vin licoros
sare, piperMod de preparare
Cine spune ca nu poti prepara o reteta a-la-chef chiar la tine in bucatarie? Chef Cezar Munteanu iti explica pas cu pas ce ai de facut, in reteta prezentata mai jos. Si iti mai spunem un secret: alege muschiuletul de porc dinCarmangeriile Selgros, atent portionat de macelari iscusiti, din carne de cea mai buna calitate. Cu siguranta vei avea un rezultat pe masura unui restaurant de cinci stele.Mod de preparareUsturoiul se taie sferturi si se introduce in muschiulet. Acesta se ruleaza in bacon si se rumeneste in putin ulei de masline aromatizat, se aseaza intr-o alta tava, dupa care se introduce la cuptor, la 200o C, pentru 10 minute.In aceeasi tigaie se prepara sosul, punand la fiert vinul licoros, jiul de la coacere si putina supa. Fierberea continua pana cand sosul capata consistenta.Intre timp se prepara garnitura:Se pune la fiert supa. In momentul in care fierbe, se adauga in ploaie malaiul. Cand incepe sa prinda consistenta se adauga smantana lichida si branzeturile. Cand este fiert malaiul, se da la o parte. Se serveste fierbinte cu felii de muschi si sosul preparat.Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!Mod de servire
Muschiuletul de porc se serveste alaturi de mamaliga calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu