sâmbătă, 27 iulie 2013

Slabeste cu pepene roşu




La micul dejun se consumă în fiecare zi: o felie de pepene roşu, 50 grame pâine prăjită, o cană de ceai sau cafea îndulcită cu zaharină.

ZIUA I
Prânz: 100 grame carne fiartă de vacă, 100 grame orez fiert cu sos de roşii şi o felie de pepene roşu.
Cină: 50 grame brânză de vaci, o felie de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.

ZIUA II
Prânz: pâine prăjită, 50 grame piept de pui sau curcan fiert, o felie de pepene roşu.
Cină:100 grame peşte slab fiert sau la grătar, o felie de pâine prăjită şi una de pepene roşu.

ZIUA III
Prânz: 30 grame de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă şi pepene roşu după pofta inimii.
Cină: o salată mare de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene roşu.

ZIUA IV
Prânz: un castron de supă cremă de legume cu crutoane, 50 grame piept de pui fiert cu o felie de pâine prăjită şi o felie de pepene roşu.
Cină: doi cartofi natur cu permezan şi verdeaţă şi orice cantitate de pepene roşu.

ZIUA V
Prânz: 50 grame carne fiartă de vacă cu sote de ciuperci şi pepene roşu cât doreşti.
Cină: 50 grame brânză de vaci cu două felii de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu