marți, 23 iulie 2013

Piept de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci




Complexitate Redusă
  • Ingrediente

    Ingrediente (10 portii)
    850 g piept de pui
    100 g cascaval
    150 g telemea
    100 g ciuperci de padure
    50 g spanac frunze
    Pentru garnitura:
    700 g vinete
    200 g cascaval
    Pentru sos:
    100 g demiglace de pui
  • Mod de preparare

    O rulada gustoasa si simplu de facut este meniul perfect pentru un pranz delicios. Alaturi, iti recomandam sa pregatesti o garnitura savuroasa realizata din vinete si cascaval. Ai totul la indemana: reteta de mai jos, recomandata de Chef Cezar Munteanu, iti explica pas cu pas ce ai de facut, iar ingredientele le gasesti la Selgros, impreuna cu cea mai buna carne.
    Mod de preparare
    Se incepe cu pregatirea garniturii: vinetele se taie felii si se rumenesc in ulei de masline. Se scurg de excedentul de grasime si se aseaza in vas de gratinare, alternand vinete si cascaval. Se introduc la cuptor pana la gratinare. Pieptul de pui se desface ca pentru rulada si se umple cu ciupercile taiate felii, cascavalul, telemeaua si spanacul frunze. Se ruleaza si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se frige in ulei de masline cu infuzie de plante aromate, rumenindu-se pe toate partile, dupa care se introduce la cuptor pentru inca 10 - 15 minute. Se taie felii in momentul servirii si vor fi acompaniate de jiul de la frigere si vinete gratinate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu