-
Ingrediente
Ingrediente (4 portii)
100 g dovlecei
60 g ardei gras mix
60 g vinete
80 g bacon (crud-uscat)
60 g ciuperci mari
400 g rosii
80 g telemea de oaie
8 g usturoi
400 g creveti dimensiune mare
100 g muschiulet de porc taiat cuburi
12 g ulei de masline Mod de preparare
Pe timp de vara cele mai delicioase mese sunt cele intre prieteni, la gratar, in aer liber. Pentru a diversifica meniul, iti propunem o reteta savuroasa, cu multe ingrediente gustoase. Alege carnea de la CarmangeriileSelgros obtinuta de la furnizori alesi pe spranceana, astfel incat sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara. Toate produsele fabricate in carmangeriile proprii primesc un numar de lot in baza caruia reprezentantii Selgros stiu intotdeauna, cu exactitate, ce cantitati s-au produs, ce ingrediente s-au folosit, de unde provin acestea.Mod de preparareLegumele (fara rosii) se taie bare si se invelesc in bacon. Rosiile se scobesc si se umplu cu telemea sfaramata. Pulpa de rosii se paseaza impreuna cu usturoiul si uleiul de masline cu ajutorul unui blender. Se condimenteaza. Crevetii si carnea de porc se introduc pe tepuse. Toate ingredientele astfel preparate se frig pe gratarul incins. Se servesc impreuna cu sosul de rosii preparat.
- Carne la gratar , Legume la gratar , Rosii umplute
By Monden
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu